Radio KRŠ je projekat koji je inicijalno osmišljen i započet od strane nekoliko mladih entuzijasta koji su revoltirani tadašnjom kulturološkom situacijom u društvu, odlučili da naprave medij, koji će svojim programom zagolicati maštu slušalaca i predstaviti im savremeniji i drugačiji pogled na svijet, posebno kada su u pitanju najraznovrsnije teme iz polja umjetnosti, obrazovanja ekologije i aktuelne socijalne teme.

Kroz svoje djelovanje i uticaj koji je počeo da se širi, sve jasnija je bila činjenica da Podgorici i Crnoj Gori treba novi medij koji će se bazirati na isključivo pomenutim vrijednostima, i koji će pružati prostor i prilike mladim ljudima da se lično i profesionalno razvijaju.

Sa ponosom možemo da kažemo da je KRŠ napravio svoju porodicu, čiji su najvažniji članovi naši slušaoci i mnogobrojni volonteri, a zatim i druge organizacije koje djeluju sa nama ili u okviru naše zajednice. Pored NVO ‘SAFRA’ i KRŠ Produkcije ponosni smo dio novog projekta - Centar Kulturnih Zbivanja / CKZ Ribnica, gdje se nalaze i prostorije našeg medija. Ribnica je kultno podgoričko mjesto koje smo oživjeli na radost svih nas, naših slušaoca ali i kulturne elite našeg društva.

U ovom prostoru će se organizovati razne kulturne i muzičke manifestacije, gdje će KRŠ imati dominantnu ulogu u kreiranju istih i gdje će nuditi svojim stalnim klijentima dodatni prostor za oglašavanje.

Rezultat svega navedenog je stvaranje jedne bogate i raznovrsne KRŠ zajednice, koja nadalje ima svoj moderni oblikovani medij, sa jedinstvenim i ogromnim uticajem na društvo i kulturu kao i prostorom za pružanje usluga oglašavanja, koji će, sigurni smo, našim klijentima pružiti zadovoljavajuće i kvalitetne rezultate.

IMPRESUM MEDIJA:

Studentski radio KRŠ
Obala Ribnice bb, 81000 Podgorica
Adresa elektronske pošte: nvosafra@gmail.com
www.radiokrs.com
Glavni urednik: Đorđe Stojanović
Osnivač: NVO Studentska Aktivna Frekvencija Radijske Avangarde – SAFRA,
Obala Ribnice bb Podgorica
PIB: 02886189
Vlasnička struktura: Vlasnik Studentskog radija KRŠ je NVO SAFRA u procentu od 100%.
Sjedište: Obala Ribnice bb, 8100 Podgorica
PIB: 02886189