Od osnivanja do danas, radio KRŠ njeguje i volonterski rad, kreira kulturni i kreativni ambijent za rad, ali i pruža reklamni prostor ISKLJUČIVO pažljivo odabranim klijentima.

Naša, na početku zadata načela govore u prilog izbjegavanja promovisanja i reklamiranja političkih partija, kockarnica, kladionica i ugostiteljskih objekata koji promovišu standarde i ideje koje se kose sa imidžom i idejom vodiljom KRŠ porodice, i na taj način, u kontinuitetu radimo na izgradnji drugačijeg, kvalitetnog i prefinjenog imidža reklamnog prostora.

KRŠ je prije svega prepoznatljiv po tome što promoviše alternativne muzičke pravce. Svjesni smo da u Crnoj Gori ne postoji medij koji je toliko trendovsko-muzički uticao na slušaoce kao što je KRŠ. Najbolja 'opipljiva' potvrda toga jeste i djelovanje KRŠ produkcije i to kroz organizovanje spektakularnih audio-vizuelnih događaja u Univerzitetsko sportsko-kulturnog centra, zbog kojih sada sa sigurnošću možemo reći da na svaki naš poziv na takav događaj možemo očekivati odaziv najmanje 2000 ljudi, što jasno upućuje na to da se KRŠ-u vjeruje i da se KRŠ bezuslovno prati.

Dakle, ukoliko smatrate da Vaš brend zaslužuje da bude promovisan od strane KRŠ-a, kontaktirajte nas!


Kontakt:
067/418-218
068/397-390


Email: krsradiomarketing@gmail.com